Vores arbejde med unge fra udsatte positioner

Vores arbejde med unge

I The Set arbejder vi med at løfte unge fra udsatte positioner ind i almenfælleskabet.

Vi bruger fællesskabet, køkkenarbejdet og det at servere mad til taknemmelige gæster som vores primære værktøj.

Opgaverne vi løser sammen med de unge er med fokus på værtskab, måltider og træning af sociale kompetencer.

Dette skaber både trivsel, selvværd og har effekt som jobtræning.

De unge er hver dag med til at tilberede og servere et måltid mad

Den tilfredsstillelse og stolthed der ligger i at løse den opgave som et hold, skaber tillid, fællesskab, selvværd og føre i vores erfaring til motivation for at gøre mere og deltage positivt i vores fællesskab.

Vi tilbyder en tryk og positiv arbejdsplads med plads til den unge i fællesskabet.

Her fungerer kokkene som kontaktpersoner og skaber broen mellem almensamfundet og de unge.

Hvad siger vores kunder?

Med overskrift. Kulinarisk Teambuilding for 50 glade gæster

"Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse - der var styr på alt, og man er i trygge hænder hos jer. Alle roste arrangementet og nød både maden og tilberedningen. En uge efter tales der stadig om arrangementet til frokost, og flere har forsøgt sig med opskrifterne hjemme - med stor succes."

Zero North

"We had a fantastic time! The food was delicious the courses were challenging but educational to prepare. We felt like we really gained not only a new skill but a shared experience bringing our team closer. What a special night in a cool location."

Le Fix

"Vi havde en fantastisk tid! Maden var lækker, kurserne var udfordrende, men lærerige at forberede. Vi følte, at vi virkelig fik ikke kun en ny færdighed, men en fælles oplevelse, der bringer vores team tættere på. Hvilken speciel nat på et køligt sted."

BCG

“Det var en fornøjelse at besøge The Set i Kødbyen. Super team building med lækker mad og vin i dejlige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen!”

Gasoline Grill

“Tusind tak for at dejlig aften, med masser af velsmag og fed stemning.”

Indoor golf partner

"Det har flere gange været et naturligt valg for vores virksomhed at bruge The Set som en del af vores fester og arrangementer.
Et arrangement hos The Set består af en god blanding af nogle virkelig fede lokaler, stor professionalisme fra Mathias og Kenneth + holdet bag og selvfølgelig fantastisk mad.
Specielt vores oplevelser med teambuilding omkring madlavningen har været helt i topklasse!"
- Rolf Tybjerg-Jeppesen, Indoor Golf Partner

Rosforth & Rosforth

"En virkelig dejlig dag og aften for os og vores staff med et væld af skøn mad og fantastisk stemning"

Dansk flygtningehjælp

"Konference om udsathed, fattigdom og marginalisering. The Set dannede en perfekt ramme for de 60 deltagere - meget inspirerende at sidde i et hus, som selv bidrager med løsninger. Og så var maden fantastisk! Kan varmt anbefales!"

Dansk flygtningehjælp

"Konference om udsathed, fattigdom og marginalisering. The Set dannede en perfekt ramme for de 60 deltagere - meget inspirerende at sidde i et hus, som selv bidrager med løsninger. Og så var maden fantastisk! Kan varmt anbefales!"