Morgenmad
Friskbagt surdejsbrød med smør/ost/marmelade – croissanter fra Il Buco – bio yoghurt med hjemmelavet granola
Kaffe fra Prolog og Te fra Tante te
Frokost
Frokosten serveres hverdag som et familystyle måltid for alle de der arbejder i Fishtank. Ved mindre møder opfordre vi til at I tage del i denne frokost og for en indsigt i de mennesker og aktiviteter der er i huset. Men ved større samlinger serveres frokosten separat.
Frokosten består hverdag af et dejligt sammenhængende måltid, lavet fra bunden og næsten udelukkende økologiske råvare. Se evt. Mere under Maden (link til mad afsnit) og om vores arbejde med unge.
Eftermiddags kaffe med lidt sødt, i form af kage eller en lille dessert
Priseksempler på mødepakker
Eksempler på tilkøb efter endt møde,
ved min. 40 personer
Et glas bobler med snacks 125,-/
Eksempel:
Bobler: Crement fra Tissot, Jura
Snacks: Sprød tostada med rimet laks og dildemuslion & Beernuts
Et varmt måltid med et godt glas vin 245,-/
Eksempel:
Middag: Braisseret økologisk lavebryst med grøn frikasse og revet peberrod, serveret med knuste kartofler i brunet smør og løvstikke
Vin: Foi du roi, Clos du tu beuf
Tre retters middag med tilhørende vine 475,-/
Eksempel:
Bagt vesterhavstorsk med saltbagt selleri – blanquette sauce – syltede grønne tomater
Vin: Aligote fra Julien Altaber
Stegt Onglet fra ”Spis min gris” – Græskar med citronpure og boghvede – Grillede løg med estragonolie og skysauce
Vin: Grenache fra Moresippe
Citrontærte med marengs
Kaffe fra Prolog – Te
Priser er per person, eks moms