Selskaber hos

Selskaber på 
The Set

Lad os sørger for dejlig mad og vin, unikke omgivelser og en afslappet stemning.

Vi tilrettelægge hvert arrangement efter hver enkelt gæst, så intet er låst på forhånd. Sammen finder vi den rette løsning til netop jer.

Vi befinder os på siden af Kødbyen, i et stort industrielt lokale med højt til loftet og sprossede vinduer. Rammen er afslappet og med masser af muligheder for at udnytte vores store gård til både mad over bål/pizzaovn og kølige drinks i solen.
Vi arbejder nøje ud fra sæsonen med de bedste råvare vi kan få. Velsmag og varm mad er det vigtigste for os og råvarerne for lov at tale sit klare sprog.

Vi står for alt… naturligvis også tjenere/service/oprydning mm.

Med andre ord vil vi gøre alt for at skabe den bedste ramme for jeres fest.

Skriv for et uforpligtende tilbud og hør mere.

Hvis du trykker på knappen kan du se et eksempel på vores Sommer-menu

Kulinarisk Teambuilding

Hvem ?

Kom med dine kollegaer eller venegruppe. Vi kan tilbyde denne type event til alt mellem 12 og 50 personer

Hvad er det ?

Aftenen starter med cirka 2 timer i vores køkken med kyndig vejledning. Her vil I sammen klargøre en skøn middag og få masser af tips, tricks og inspiration.

I køkkenet bliver I delt i grupper og hver gruppe skal arbejde sammen om at nå i mål med aftenens “mis en place” . Det er både en meget hyggelig måde at være sammen på og samtidig en fantastisk måde at ændre de daglige dynamikker og lære hinanden at kende på en ny måde.

Efter klargøring i køkkenet, kan I sammen nyde en skøn middag med tilhørende vine.

Se eksempler på menuer og priser her

Venue

På 2 sal, med udsigt over Københavns togbane ligger vi gemt på bagsiden af Kødbyen.

Det gamle C.E BAST talgsmelteri er bevaret i sit industrielle udseende og de høje sprossede vinduer skaber rammen for vores venue.

Vi arbejder for at skabe en afslappet stemning hvor kvaliteten ikke er til at overse 

Kapacitet i omegn af 120 personer siddende eller 200 stående

Gården

Mulighederne er mange. Alt fra familiefest med langborde og middag fra bål – grill – Pizzaovne.

Til Store firma dage med workshops og middag i solen.

Gården er lukket så man kan nyde sit event uforstyrret

Kapacitet til 300 siddende med mulighed for fuld middag med tilhørende vine og 500 stående med mulighed for madbar – snacks – drikke og fest

Kontakt os for yderlig info

Hvad siger vores kunder?

Med overskrift. Kulinarisk Teambuilding for 50 glade gæster

"Tusind tak for en rigtig dejlig oplevelse - der var styr på alt, og man er i trygge hænder hos jer. Alle roste arrangementet og nød både maden og tilberedningen. En uge efter tales der stadig om arrangementet til frokost, og flere har forsøgt sig med opskrifterne hjemme - med stor succes."

Zero North

"We had a fantastic time! The food was delicious the courses were challenging but educational to prepare. We felt like we really gained not only a new skill but a shared experience bringing our team closer. What a special night in a cool location."

Le Fix

"Vi havde en fantastisk tid! Maden var lækker, kurserne var udfordrende, men lærerige at forberede. Vi følte, at vi virkelig fik ikke kun en ny færdighed, men en fælles oplevelse, der bringer vores team tættere på. Hvilken speciel nat på et køligt sted."

BCG

“Det var en fornøjelse at besøge The Set i Kødbyen. Super team building med lækker mad og vin i dejlige omgivelser. Vi kommer helt sikkert igen!”

Gasoline Grill

“Tusind tak for at dejlig aften, med masser af velsmag og fed stemning.”

Indoor golf partner

"Det har flere gange været et naturligt valg for vores virksomhed at bruge The Set som en del af vores fester og arrangementer.
Et arrangement hos The Set består af en god blanding af nogle virkelig fede lokaler, stor professionalisme fra Mathias og Kenneth + holdet bag og selvfølgelig fantastisk mad.
Specielt vores oplevelser med teambuilding omkring madlavningen har været helt i topklasse!"
- Rolf Tybjerg-Jeppesen, Indoor Golf Partner

Rosforth & Rosforth

"En virkelig dejlig dag og aften for os og vores staff med et væld af skøn mad og fantastisk stemning"

Dansk flygtningehjælp

"Konference om udsathed, fattigdom og marginalisering. The Set dannede en perfekt ramme for de 60 deltagere - meget inspirerende at sidde i et hus, som selv bidrager med løsninger. Og så var maden fantastisk! Kan varmt anbefales!"

Dansk flygtningehjælp

"Konference om udsathed, fattigdom og marginalisering. The Set dannede en perfekt ramme for de 60 deltagere - meget inspirerende at sidde i et hus, som selv bidrager med løsninger. Og så var maden fantastisk! Kan varmt anbefales!"