Mathias Holt

Hvad er The Set for dig?
For mig er det et rum og en ramme for den mad, den stemning og de gæster vi får på besøg. Det er stedet hvor vi kan lege restaurant eller natklub, alt efter humør. Det er et sted hvor jeg kan arbejde med mad, på mine egne premisser.
Har du arbejdet nogle spændende steder?
Jeg har været køkkenchef på bl.a. Ensemble (★). Og i en periode var jeg i New York hos nogle der hedder Momofuku (★★). Har også været køkkenchef på Meyers Deli og Meyers Madhus. Og i 4 år arbejdet i samarbejde med bl.a. Noma Foodlab og institut for idræt og ernæring, som køkkenchef og udviklings ansvarlig på forskningsprojektet OPUS, i udviklingen af ny nordisk hverdagsmad.
Har du en mad stil eller et favorit køkken?
Jeg har i mange år arbejdet meget tæt på det nordiske køkken og her lavet i omegn af 300 opskrifter ("ny Nordisk hverdags mad" 1 og 2). Men favorit er det nordiske nok ikke… Sæsonerne og kvaliteten af råvaren er vigtig for mig.